„С тениска на бала” – благотворителна кампания на Мото-Пфое

„С тениска на бала" дава възможност на зрелостниците да дарят средства в подкрепа на абитуриенти сираци, да продължават обучението си след 12-и клас във висше учебно заведение.

Благотворителната кампания се осъществява  по инициатива на Мото-Пфое и е подкрепена от Български червен кръст и официалния логистичен партньор DHL Express Bulgaria. Кампанията е от изключителна важност за компанията, тъй като разпространява добро и има огромно значение за бъдещето на младите хора. "С тениска на бала" доказва, че Мото-Пфое е социално отговорна компания, която се грижи за обществото.

Тази година посланието е "Завърши с тениска, за да продължи някой друг", като сме се спрели на интересен, цветен и интерактивен дизайн - QR код.  В ерата на дигитализацията, когато всичко е на един клик разстояние, ние добавяме този клик. За тези, които не ни познават, за тези които са ни забравили и за всички бъдещи абитуриенти. Виж посланик на доброто, разбери какво носи до гърдите си и помогни ако имаш възможност, за да покажеш какво носиш вътре в теб.

DSC_1879 (003)
Steniskanabala_Carousel_01
DSC_1892 (003)